Trapus plovas su vištiena keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Trapus plovas su vištiena keptuvėje

Pilavas yra populiarus, daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Paprastai jis gaminamas iš avienos, kiaulienos. Ši mėsa turi daug riebalų. Tačiau plovas su vištiena gaunasi ne mažiau skanus, tik mažiau kaloringas. Gaminant galima naudoti bet kokios rūšies ryžius. Prieskonius reikėtų rinktis pagal skonį. Galima naudoti juoduosius pipirus, galima naudoti standartinius plovui skirtus prieskonius, kurie parduodami paruoštuose mišiniuose. Plovui galima naudoti bet kokias vištienos dalis. Tradiciškai į patiekalą dedama tokių prieskonių kaip kmynai, zira, kalendra ir ožragė.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Trapus plovas su vištiena keptuvėje Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais, maždaug vienodo dydžio gabalėliais. Jei ant mėsos yra oda, ją galima nuimti arba palikti, jei norite. Kepkite mėsą keptuvėje 5 minutes.

Žingsnis 2

Trapus plovas su vištiena keptuvėje Žingsnis 2
Į kepamą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir morkas. Kepkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Trapus plovas su vištiena keptuvėje Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite augalinio aliejaus. Į indą įpilkite 200 g vandens, į vidurį įdėkite česnaką ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Trapus plovas su vištiena keptuvėje Žingsnis 4
Tada į keptuvę suberkite ryžius ir užpilkite karštu vandeniu, kad ryžiai būtų visiškai apsemti. Virkite plovą ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos