Traškios duoniuotos krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškios duoniuotos krevetės

Greitas užkandis prie putų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 1
Nulupkite langustinus arba bet kokias dideles krevetes be galvos nuo chitino ir išimkite stemplę, palikdami uodegą.

Žingsnis 2

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 2
Visas krevetes nulupkite ir nuplaukite.

Žingsnis 3

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 3
Paruoškite faršą: suberkite miltus, džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį su pienu ir druska.

Žingsnis 4

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 4
Paimkite krevetę už uodegos ir pamerkite ją į miltus.

Žingsnis 5

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 5
Įmerkite į kiaušinių masę.

Žingsnis 6

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 6
Paskutinis žingsnis: tolygiai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 7

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 7
Kol krevetės apkepamos, įjunkite kaitlentę iki galo ir įkaitinkite aliejų. Aliejaus turi būti tiek, kad krevetės neliestų dugno.

Žingsnis 8

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 8
Krevetes suberkite į įkaitintą aliejų ir kepkite apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 9

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 9
Išimkite skepetaite ir sudėkite ant servetėlės, kad nutekėtų aliejaus perteklius.

Žingsnis 10

Traškios duoniuotos krevetės Žingsnis 10
Padėkite jį ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, kanapės, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pomidorų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, jūsų receptai, Naujųjų metų užkandžiai, krevečių užkandžiai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos