Publikavimo data: 2025-08-18
Traškios duoniuotos krevetės
Greitas užkandis prie putų.
Žingsnis 1
Nulupkite langustinus arba bet kokias dideles krevetes be galvos nuo chitino ir išimkite stemplę, palikdami uodegą.
Žingsnis 2
Visas krevetes nulupkite ir nuplaukite.
Žingsnis 3
Paruoškite faršą: suberkite miltus, džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį su pienu ir druska.
Žingsnis 4
Paimkite krevetę už uodegos ir pamerkite ją į miltus.
Žingsnis 5
Įmerkite į kiaušinių masę.
Žingsnis 6
Paskutinis žingsnis: tolygiai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 7
Kol krevetės apkepamos, įjunkite kaitlentę iki galo ir įkaitinkite aliejų. Aliejaus turi būti tiek, kad krevetės neliestų dugno.
Žingsnis 8
Krevetes suberkite į įkaitintą aliejų ir kepkite apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 9
Išimkite skepetaite ir sudėkite ant servetėlės, kad nutekėtų aliejaus perteklius.
Žingsnis 10
Padėkite jį ant lėkštės.
Kategorijos