Publikavimo data: 2024-06-08
Traškios lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos
Lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos - tai visų naudingųjų medžiagų, esančių žuvyje, žaliose lapinėse daržovėse ir prieskoniuose, derinys. Harmoninga ir traški patiekalo tekstūra palieka malonų poskonį. Nepaisant mažo kaloringumo, dėl maistinių elementų pusiausvyros jis yra sotus. Kaip ir visos salotos, ji paruošiama greitai, puošniai atrodo ant stalo ir iš karto atkreipia dėmesį.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus juostelėmis. Kopūstus išskirstykite lapais ir atsitiktinai supjaustykite, žuvį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus susmulkintus salotų ingredientus, druską ir pipirus. Sudėkite provanso žoleles, majonezą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos