Traškios lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Traškios lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos

Lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos - tai visų naudingųjų medžiagų, esančių žuvyje, žaliose lapinėse daržovėse ir prieskoniuose, derinys. Harmoninga ir traški patiekalo tekstūra palieka malonų poskonį. Nepaisant mažo kaloringumo, dėl maistinių elementų pusiausvyros jis yra sotus. Kaip ir visos salotos, ji paruošiama greitai, puošniai atrodo ant stalo ir iš karto atkreipia dėmesį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškios lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus juostelėmis. Kopūstus išskirstykite lapais ir atsitiktinai supjaustykite, žuvį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Traškios lašišos ir ruginių džiūvėsėlių salotos Žingsnis 2
Sumaišykite visus susmulkintus salotų ingredientus, druską ir pipirus. Sudėkite provanso žoleles, majonezą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos