Publikavimo data: 2024-06-09
Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais
Triušiena yra gerai žinomas delikatus ir mažai kalorijų turintis produktas. Kartu ji yra labai sveika, o vitaminų ir mineralinių medžiagų sudėtimi pranoksta daugelį mėsos rūšių. Šiame recepte triušiena sėkmingai derinama su kitais ingredientais - kukurūzais, pomidorais, kiaušiniais, salotomis, džiūvėsėliais, taip pat majonezu su česnaku ir tarkuotu sūriu. Šį patiekalą galima patiekti ir šventiniam stalui, ir sekmadienio vakarienei su šeima.
Žingsnis 1
Žaliųjų salotų lapus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais arba smulkiai suplėšykite rankomis. Kiaušinius supjaustykite nedideliais griežinėliais, pomidorus - mažais griežinėliais, o mėsą - vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Į dubenį supilkite majonezą, sutrintą česnaką, žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į gilią salotinę sudėkite salotų lapus, tada pomidorus, kukurūzus, kiaušinius, džiūvėsėlius, triušieną. Užpilkite majonezo padažu ir išmaišykite.
Kategorijos