Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais

Triušiena yra gerai žinomas delikatus ir mažai kalorijų turintis produktas. Kartu ji yra labai sveika, o vitaminų ir mineralinių medžiagų sudėtimi pranoksta daugelį mėsos rūšių. Šiame recepte triušiena sėkmingai derinama su kitais ingredientais - kukurūzais, pomidorais, kiaušiniais, salotomis, džiūvėsėliais, taip pat majonezu su česnaku ir tarkuotu sūriu. Šį patiekalą galima patiekti ir šventiniam stalui, ir sekmadienio vakarienei su šeima.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais Žingsnis 1
Žaliųjų salotų lapus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais arba smulkiai suplėšykite rankomis. Kiaušinius supjaustykite nedideliais griežinėliais, pomidorus - mažais griežinėliais, o mėsą - vidutinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 2

Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais Žingsnis 2
Į dubenį supilkite majonezą, sutrintą česnaką, žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Traškios triušienos salotos su žalumynais ir skrebučiais Žingsnis 3
Į gilią salotinę sudėkite salotų lapus, tada pomidorus, kukurūzus, kiaušinius, džiūvėsėlius, triušieną. Užpilkite majonezo padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos