Traškūs avinžirniai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Traškūs avinžirniai orkaitėje

Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirniai dažnai naudojami ne tik karštiems patiekalams ar sriuboms, bet ir įvairiems užkandžiams gaminti. Palepinkite save ir artimuosius orkaitėje keptais pikantiškais aromatingais avinžirniais su prieskoniais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
402 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
52 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs avinžirniai orkaitėje Žingsnis 1
Sudėkite avinžirnius į gilų dubenį. Į avinžirnius suberkite prieskonius, augalinį aliejų ir druską.

Žingsnis 2

Traškūs avinžirniai orkaitėje Žingsnis 2
Kruopščiai sumaišykite avinžirnius ir prieskonius.

Žingsnis 3

Traškūs avinžirniai orkaitėje Žingsnis 3
Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, tolygiu sluoksniu sudėkite avinžirnius.

Žingsnis 4

Traškūs avinžirniai orkaitėje Žingsnis 4
Avinžirnius kepkite 10 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Traškūs avinžirniai orkaitėje Žingsnis 5
Sudėkite avinžirnius į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos