Publikavimo data: 2024-03-29
Traškūs avinžirniai orkaitėje
Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirniai dažnai naudojami ne tik karštiems patiekalams ar sriuboms, bet ir įvairiems užkandžiams gaminti. Palepinkite save ir artimuosius orkaitėje keptais pikantiškais aromatingais avinžirniais su prieskoniais.
Žingsnis 1
Sudėkite avinžirnius į gilų dubenį. Į avinžirnius suberkite prieskonius, augalinį aliejų ir druską.
Žingsnis 2
Kruopščiai sumaišykite avinžirnius ir prieskonius.
Žingsnis 3
Ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, tolygiu sluoksniu sudėkite avinžirnius.
Žingsnis 4
Avinžirnius kepkite 10 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Sudėkite avinžirnius į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos