Publikavimo data: 2025-08-18
Traškūs baklažanai padaže
Receptas - ugnis ir erdvė. Visiems baklažanų mėgėjams patariu pabandyti pagaminti šį patiekalą.
Žingsnis 1
Baklažaną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais arba skiltelėmis (ne mažiau, nes kitaip jie suplyš), pasūdykite, įdėkite sutrintą česnako skiltelę ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite saldžiarūgštį padažą. Sumaišykite citrinos sultis, cukrų, vandenį, sojų padažą, kečupą ir 1 šaukštą krakmolo. Puode ant silpnos ugnies pakaitinkite padažą, kad sutirštėtų. Paruoštą šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 3
Panardinkite baklažanus į krakmolą ir kepkite, kol apskrus, apversdami. Supilkite padažą.
Kategorijos