Traškūs baklažanai padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Traškūs baklažanai padaže

Receptas - ugnis ir erdvė. Visiems baklažanų mėgėjams patariu pabandyti pagaminti šį patiekalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs baklažanai padaže Žingsnis 1
Baklažaną supjaustykite 1 cm storio griežinėliais arba skiltelėmis (ne mažiau, nes kitaip jie suplyš), pasūdykite, įdėkite sutrintą česnako skiltelę ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Traškūs baklažanai padaže Žingsnis 2
Paruoškite saldžiarūgštį padažą. Sumaišykite citrinos sultis, cukrų, vandenį, sojų padažą, kečupą ir 1 šaukštą krakmolo. Puode ant silpnos ugnies pakaitinkite padažą, kad sutirštėtų. Paruoštą šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 3

Traškūs baklažanai padaže Žingsnis 3
Panardinkite baklažanus į krakmolą ir kepkite, kol apskrus, apversdami. Supilkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos