Publikavimo data: 2024-06-22
Traškūs briuseliniai kopūstai aitriųjų paprikų karamelėje
Traškūs briuseliniai kopūstai aitriųjų paprikų karamelėje yra aštrūs, bet neįtikėtinai skanūs. Kaip ir visi meksikietiški patiekalai. Pagal originalų receptą aitriųjų paprikų karamelė gaminama iš palmių cukraus. Dėl kruopštaus gamybos būdo produkte išlieka visi vitaminai ir mineralai. Palmių cukrus parduotuvių lentynose pasitaiko gana retai, nes nėra pigus, tačiau jį galima pakeisti cukranendrių cukrumi.
Žingsnis 1
Paruoškite aitriųjų paprikų karamelę. Palmių arba cukranendrių cukrų suberkite į puodą ir užpilkite stikline vandens. Išmaišykite, kad ištirptų, ir ant didelės ugnies kaitinkite, kad mišinys karamelizuotųsi. Procesas užtruks apie 15-20 minučių. Suberkite smulkintą kalendrą ir aitriąją papriką ir išmaišykite. Po 30 sekundžių supilkite žuvies padažą ir laimo sultis ir išmaišykite. Po 30 sekundžių išjunkite kaitlentę.
Žingsnis 2
Paruoškite briuselinius kopūstus. Supilkite aliejų į puodą, užvirinkite. Sudėkite kopūstus į keptuvę ir maišydami kepkite 2 minutes. Tada nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Tada briuselinius kopūstus sudėkite į gilų dubenį, užpilkite aitriųjų paprikų karamele, pagardinkite jūros druska ir išmaišykite.
Kategorijos