Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose

Kalmarai džiūvėsėliuose ne tik gražiai ir patraukliai atrodo, bet ir yra puikaus skonio. Jį sukuria traški kepintų džiūvėsėlių plutelė. Nepaisant panašumo į greitąjį maistą, toks patiekalas turi daug privalumų, kuriuos suteikia pagrindinis ingredientas - kalmarai, taip pat kiaušiniai. Kartu su jais tokio maisto mėgėjai gaus daug maistingųjų medžiagų, nebijodami kepti. Patiekalo produktai yra nebrangūs.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Kalmarus 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.

Žingsnis 2

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite tešlą iš kiaušinių, miltų, maltų juodųjų pipirų ir druskos: sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Sudėkite kalmarų žiedus į tešlą ir visiškai panardinkite.

Žingsnis 4

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Iš tešlos perkelkite kalmarų žiedus į džiūvėsėlius ir juos apvoliokite.

Žingsnis 5

Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Kepkite žiedus tešloje ir džiūvėsėliuose keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos