Publikavimo data: 2024-05-19
Traškūs kalmarai džiūvėsėliuose
Kalmarai džiūvėsėliuose ne tik gražiai ir patraukliai atrodo, bet ir yra puikaus skonio. Jį sukuria traški kepintų džiūvėsėlių plutelė. Nepaisant panašumo į greitąjį maistą, toks patiekalas turi daug privalumų, kuriuos suteikia pagrindinis ingredientas - kalmarai, taip pat kiaušiniai. Kartu su jais tokio maisto mėgėjai gaus daug maistingųjų medžiagų, nebijodami kepti. Patiekalo produktai yra nebrangūs.
Žingsnis 1
Kalmarus 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą iš kiaušinių, miltų, maltų juodųjų pipirų ir druskos: sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sudėkite kalmarų žiedus į tešlą ir visiškai panardinkite.
Žingsnis 4
Iš tešlos perkelkite kalmarų žiedus į džiūvėsėlius ir juos apvoliokite.
Žingsnis 5
Kepkite žiedus tešloje ir džiūvėsėliuose keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos