Publikavimo data: 2025-08-17
Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže
Trapi koldūnų plutelė švelniame grietinėlės ir sūrio padaže, skonis jus nustebins!
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų.
Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į aliejų ir pastatykite keptuvę ant ugnies.
Žingsnis 3
Kepkite juos, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Atidėkite iškeptus koldūnus iš keptuvės, supilkite į ją grietinėlę.
Žingsnis 5
Pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 6
Išmaišykite ir pakaitinkite grietinėlę, kad sutirštėtų.
Žingsnis 7
Į kepimo indą sudėkite keptus koldūnus ir užpilkite paruoštą padažą.
Žingsnis 8
Viską užbarstykite sūriu.
Žingsnis 9
20 minučių kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos