Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže

Trapi koldūnų plutelė švelniame grietinėlės ir sūrio padaže, skonis jus nustebins!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų.

Žingsnis 2

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į aliejų ir pastatykite keptuvę ant ugnies.

Žingsnis 3

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 3
Kepkite juos, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 4
Atidėkite iškeptus koldūnus iš keptuvės, supilkite į ją grietinėlę.

Žingsnis 5

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 5
Pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 6

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 6
Išmaišykite ir pakaitinkite grietinėlę, kad sutirštėtų.

Žingsnis 7

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 7
Į kepimo indą sudėkite keptus koldūnus ir užpilkite paruoštą padažą.

Žingsnis 8

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 8
Viską užbarstykite sūriu.

Žingsnis 9

Traškūs kepti koldūnai grietinėlės ir sūrio padaže Žingsnis 9
20 minučių kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos