Publikavimo data: 2024-06-08
Traškūs keptuvės koldūnai
Koldūnai yra nacionalinis rusų virtuvės patiekalas. Tiršta minkšta tešla ir skanus mėsos įdaras perteikia visą šio patiekalo rafinuotumą ir išskirtinumą. Šis patiekalas yra labai populiarus ir nėra nė vieno, kuris nenorėtų paragauti pelmėnų. Koldūnai yra skanus, maistingas ir sveikas patiekalas. Dažniausiai šis patiekalas tinka šeimos vakarienei. Patiekalo skonis ir aromatas labai žavus.
Žingsnis 1
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite į ją saulėgrąžų aliejų bei sviestą. Išimkite koldūnus iš šaldiklio ir suberkite juos į keptuvę.
Žingsnis 2
Kepkite koldūnus apie 20-25 minutes. Kepkite, kol jie taps traškūs.
Žingsnis 3
Tada įmaišykite grietinę, pipirus ir druską. Viską sumaišykite.
Kategorijos