Traškūs keptuvės koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Traškūs keptuvės koldūnai

Koldūnai yra nacionalinis rusų virtuvės patiekalas. Tiršta minkšta tešla ir skanus mėsos įdaras perteikia visą šio patiekalo rafinuotumą ir išskirtinumą. Šis patiekalas yra labai populiarus ir nėra nė vieno, kuris nenorėtų paragauti pelmėnų. Koldūnai yra skanus, maistingas ir sveikas patiekalas. Dažniausiai šis patiekalas tinka šeimos vakarienei. Patiekalo skonis ir aromatas labai žavus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs keptuvės koldūnai Žingsnis 1
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite į ją saulėgrąžų aliejų bei sviestą. Išimkite koldūnus iš šaldiklio ir suberkite juos į keptuvę.

Žingsnis 2

Traškūs keptuvės koldūnai Žingsnis 2
Kepkite koldūnus apie 20-25 minutes. Kepkite, kol jie taps traškūs.

Žingsnis 3

Traškūs keptuvės koldūnai Žingsnis 3
Tada įmaišykite grietinę, pipirus ir druską. Viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos