Publikavimo data: 2024-06-16
Traškūs mėsos paplotėliai
Pirozhki yra pats skaniausias ir nuostabiausias patiekalas. Pirozhki pradėtas gaminti labai seniai, dar Rusijoje. Tada tai buvo nuolatinis ir tradicinis patiekalas. Pirožkų įdarui buvo naudojami įvairūs ingredientai (uogos, uogienė, želė, mėsa, bulvės, kopūstai ir t. t.). Patiekalas gaunamas traškus ir kvapnus. Šis patiekalas yra slapta merginų silpnybė ir mėgstamas vyrų užkandis. Patiekalo skonis traukia savo sodrumu ir sultingumu.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite kefyrą, mieles, cukrų ir šiek tiek miltų. Palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Tada įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, likusius miltus ir užminkykite tešlą. Palikite pastovėti 1 valandą.
Žingsnis 3
Paimkite svogūną ir jį smulkiai supjaustykite. Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite svogūną, druską, prieskonius ir kiaušinį. Iškočiokite tešlą ir padalykite ją į kelias dalis. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdaro ir formuokite paplotėlius.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos paplotėlius. Kiekvieną patepkite kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Tada kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos