Traškūs mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Traškūs mėsos paplotėliai

Pirozhki yra pats skaniausias ir nuostabiausias patiekalas. Pirozhki pradėtas gaminti labai seniai, dar Rusijoje. Tada tai buvo nuolatinis ir tradicinis patiekalas. Pirožkų įdarui buvo naudojami įvairūs ingredientai (uogos, uogienė, želė, mėsa, bulvės, kopūstai ir t. t.). Patiekalas gaunamas traškus ir kvapnus. Šis patiekalas yra slapta merginų silpnybė ir mėgstamas vyrų užkandis. Patiekalo skonis traukia savo sodrumu ir sultingumu.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite kefyrą, mieles, cukrų ir šiek tiek miltų. Palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Tada įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, likusius miltus ir užminkykite tešlą. Palikite pastovėti 1 valandą.

Žingsnis 3

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Paimkite svogūną ir jį smulkiai supjaustykite. Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite svogūną, druską, prieskonius ir kiaušinį. Iškočiokite tešlą ir padalykite ją į kelias dalis. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdaro ir formuokite paplotėlius.

Žingsnis 4

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jos paplotėlius. Kiekvieną patepkite kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Tada kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos