Traškūs pyragai su kriaušėmis ir slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Traškūs pyragai su kriaušėmis ir slyvomis

Sluoksniuotos tešlos pyragai su kriaušėmis ir slyvomis žavi traškia plutele ir saldžiu, kvapniu vaisių įdaru. Ypač jei atsižvelgsite į tai, kad slyva yra sveikiausias vasaros vaisius, o kriaušė turi daug vertingų medžiagų, pyragėliai gali tapti visaverčiu užkandžiu arba priedu prie arbatos ar kavos. Iš paruoštos sluoksniuotos tešlos labai lengva paruošti tokius kepinius. Beje, virtuvėje galite vargti kartu su vaikais, o paskui mėgautis bendru arbatos vakarėliu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs pyragai su kriaušėmis ir slyvomis Žingsnis 1
Vaisius supjaustykite mažais kubeliais. Suberkite cukrų, krakmolą ir cinamoną. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Traškūs pyragai su kriaušėmis ir slyvomis Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą kvadratėliais. Kiekvieno kvadrato vienoje pusėje padarykite pjūvius, bet ne iki galo. Ant antros tešlos dalies dėkite įdarą ir uždenkite nupjauta puse. Kraštus paspauskite šakute, kad gautųsi gražus apvadas.

Žingsnis 3

Traškūs pyragai su kriaušėmis ir slyvomis Žingsnis 3
Aptepkite paplotėlius plaktu kiaušiniu. Pašaukite kepsnelius į orkaitę 20 minučių. Kepkite 180-190 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos