Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu

Šiuolaikiniame gyvenime žmonės turi labai mažai laiko maisto gaminimui. Laimei, yra galimybių paruošti skanų, maistingą ir visavertį maistą iš gatavų produktų. Vienas iš jų - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu. Kupatai - tai gruziniškos dešrelės, skirtos kepti ant grotelių, labai sultingos, jose yra bent tuzinas žinomų prieskonių. Pirožkams geresnio įdaro neįmanoma išsirinkti. Šie pyragaičiai paruošiami stebėtinai greitai - 35 minutės su kepimu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą išilgai padalykite į 2 lygias dalis. Iškočiokite 3 mm storio tešlą. Uždėkite kotletus glaudžiai vieną prie kito ant tešlos, kad juos būtų galima uždengti antrąja tešlos dalimi.

Žingsnis 2

Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu Žingsnis 2
Pabarstykite dešreles prieskoniais ir tarkuotu sūriu. Uždenkite tešla ir rankomis užspauskite kraštus. Tada kraštus subadykite šakute, kad sutvirtėtų.

Žingsnis 3

Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį ir teptuku aptepkite vyniotinį. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklomis ir supjaustykite porcijomis. Kepkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos