Publikavimo data: 2024-06-16
Traškūs sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu
Šiuolaikiniame gyvenime žmonės turi labai mažai laiko maisto gaminimui. Laimei, yra galimybių paruošti skanų, maistingą ir visavertį maistą iš gatavų produktų. Vienas iš jų - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kupatais ir sūriu. Kupatai - tai gruziniškos dešrelės, skirtos kepti ant grotelių, labai sultingos, jose yra bent tuzinas žinomų prieskonių. Pirožkams geresnio įdaro neįmanoma išsirinkti. Šie pyragaičiai paruošiami stebėtinai greitai - 35 minutės su kepimu.
Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą išilgai padalykite į 2 lygias dalis. Iškočiokite 3 mm storio tešlą. Uždėkite kotletus glaudžiai vieną prie kito ant tešlos, kad juos būtų galima uždengti antrąja tešlos dalimi.
Žingsnis 2
Pabarstykite dešreles prieskoniais ir tarkuotu sūriu. Uždenkite tešla ir rankomis užspauskite kraštus. Tada kraštus subadykite šakute, kad sutvirtėtų.
Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį ir teptuku aptepkite vyniotinį. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklomis ir supjaustykite porcijomis. Kepkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos