Traškūs virti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Traškūs virti ryžiai

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs virti ryžiai Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ryžius po tekančiu vandeniu. Taip atsikratysite krakmolo pertekliaus. Skalaukite tol, kol vanduo taps skaidrus. Tada ryžius užpilkite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Traškūs virti ryžiai Žingsnis 2
Tuo tarpu į ugnį įpilkite reikiamą kiekį vandens.

Žingsnis 3

Traškūs virti ryžiai Žingsnis 3
Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį ryžius, prieš tai iš jų išleidę mirkytą vandenį. Pasūdykite ir palikite virti, kol bus paruošti.

Žingsnis 4

Traškūs virti ryžiai Žingsnis 4
Išvirusius ryžius išmeskite į sietelį ir nuplaukite vandeniu iš virdulio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos