Traškūs vištienos piršteliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškūs vištienos piršteliai.

Vištienos piršteliai būna traškūs, o viduje - sultingi. Šis patiekalas puikiai tinka ir kaip garnyras, ir kaip užkandis pietums ar vakarienei. Vaikai labai mėgsta "greitąjį maistą", pagaminkite jį namuose.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs vištienos piršteliai. Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Supjaustykite vištieną pailgais griežinėliais.

Žingsnis 2

Traškūs vištienos piršteliai. Žingsnis 2
Vištienos filė pasūdykite, supilkite sojų padažą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Traškūs vištienos piršteliai. Žingsnis 3
Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Traškūs vištienos piršteliai. Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos. Kiekvieną gabalėlį panardinkite į kiaušinį.

Žingsnis 5

Traškūs vištienos piršteliai. Žingsnis 5
Apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant kepimo skardos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos