Trijų rūšių mėsa greitpuodyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Trijų rūšių mėsa greitpuodyje

Šiais laikais maistui greitai paruošti galite naudoti patogius šiuolaikinius prietaisus, pavyzdžiui, greitpuodį. Juo galima virti bet kokį maistą, įskaitant cholodetus. Pirmoji slėginė viryklė atsirado 1679 m. fiziko Denis Papino pastangomis. Šiuolaikinės slėginės viryklės turi tik tą patį pavadinimą, tačiau veikimo principas skiriasi. Maisto gaminimo laikas slėginėje viryklėje yra keturis kartus trumpesnis, galima naudoti mažiau aliejaus, vandens ir druskos.
Gaminimo laikas
820 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Trijų rūšių mėsa greitpuodyje Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Visus mėsos produktus 3 valandas pamirkykite dubenyje, tada sudėkite į slėginę viryklę, užpilkite vandeniu, kad apsemtų mėsą, sudėkite šaknis, prieskonius ir druską. Įjunkite slėginę viryklę, palikite atvirą dangtį. Užvirinkite, nuimkite putas ir sumažinkite virimo temperatūrą, uždarykite dangtį ir virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Trijų rūšių mėsa greitpuodyje Žingsnis 2
Sudėkite vytintą mėsą. Praėjus laikui, išjunkite greitpuodį ir išimkite mėsą bei šaknis. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, sultinį perkoškite per marlę. Sudėkite mėsą į formą, užpilkite sultiniu ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings (maždaug 6-8 val.).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos