Publikavimo data: 2024-06-24
Trijų rūšių mėsa greitpuodyje
Šiais laikais maistui greitai paruošti galite naudoti patogius šiuolaikinius prietaisus, pavyzdžiui, greitpuodį. Juo galima virti bet kokį maistą, įskaitant cholodetus. Pirmoji slėginė viryklė atsirado 1679 m. fiziko Denis Papino pastangomis. Šiuolaikinės slėginės viryklės turi tik tą patį pavadinimą, tačiau veikimo principas skiriasi. Maisto gaminimo laikas slėginėje viryklėje yra keturis kartus trumpesnis, galima naudoti mažiau aliejaus, vandens ir druskos.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą. Visus mėsos produktus 3 valandas pamirkykite dubenyje, tada sudėkite į slėginę viryklę, užpilkite vandeniu, kad apsemtų mėsą, sudėkite šaknis, prieskonius ir druską. Įjunkite slėginę viryklę, palikite atvirą dangtį. Užvirinkite, nuimkite putas ir sumažinkite virimo temperatūrą, uždarykite dangtį ir virkite 2 valandas.
Žingsnis 2
Sudėkite vytintą mėsą. Praėjus laikui, išjunkite greitpuodį ir išimkite mėsą bei šaknis. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, sultinį perkoškite per marlę. Sudėkite mėsą į formą, užpilkite sultiniu ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings (maždaug 6-8 val.).
Kategorijos