Triušiai cholodetai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Triušiai cholodetai

Tokio užkandžio vargu ar rasite parduotuvėje, nebent delikatesų skyriuje. Tačiau jį galima pasigaminti namuose bet kokiai šventei. Cholodets su triušiena - ryškus, gražus, originalus patiekalas. Kartu labai skanus ir maistingas. Užkandį galima paruošti bet kokiu pavidalu, priklausomai nuo renginio ir virėjo fantazijos. Pavyzdžiui, Naujųjų metų proga šaltibarščius galima pagaminti eglutės formos. Įvairių variacijų formų užpylimui ieškokite konditerijos prekių parduotuvėse.
Gaminimo laikas
690 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušiai cholodetai Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą šaltkrepšiui. Į kepimo indą sudėkite mėsą, svogūnus ir morkas. Iki viršaus pripilkite vandens. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 4-5 valandas. Po valandos nuo virimo pradžios įberkite druskos, pipirų, lauro lapų, provanso žolelių. Iš sultinio išimkite mėsą. Sultinį pastatykite šaltai, kad ant viršaus susidarytų riebalų plutelė, kurią atsargiai pašalinkite šaukštu.

Žingsnis 2

Triušiai cholodetai Žingsnis 2
Pasirūpinkite želė ir dekoravimo produktais. Sultinį perkoškite per dvigubą marlę. Želatiną 20-30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, kad išbrinktų. Tuomet dalimis įpilkite ją į sultinį. Kaitinkite, kad visiškai ištirptų, bet neužvirkite. Į skystį suberkite tarkuotą česnaką. Išvirkite kiaušinį ir morką želė papuošimui. Iš morkų ir kiaušinio baltymo padarykite žvaigždės, saulės ir pan. formos figūrėles.

Žingsnis 3

Triušiai cholodetai Žingsnis 3
Paruoškite triušių šaltibarščius. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir sumalkite ją mėsmale. Į formos dugną įpilkite šiek tiek sultinio. Išdėliokite kukurūzus, žaliuosius žirnelius, kiaušinį ir morkų papuošimus. Ant viršaus įpilkite daugiau sultinio, bet viso jo neišpilkite. Dėkite į šaltą vietą 2-3 valandoms, kad sustingtų. Likusį sultinį sumaišykite su mėsa ir supilkite į tą pačią formą su sustingusiais ingredientais. Vėl laikykite šaldytuve 2-3 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos