Triušienos ir riešutų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Triušienos ir riešutų salotos

Tai labai maistingos ir skanios salotos. Šį receptą man papasakojo mano mama, kuri sėkmingai gamindavo jas per mūsų šeimos šventes. Šias salotas galima paruošti vakarienei ir paversti šventinio stalo puošmena. Mėsos ir riešutų derinys suteikia unikalų skonį, o sūris ir svogūnai šiam patiekalui suteikia lengvo pikantiškumo. Patinka visiems.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite ją kubeliais.

Žingsnis 2

Triušienos ir riešutų salotos Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite, riešutus susmulkinkite ne per smulkiai.

Žingsnis 3

Triušienos ir riešutų salotos Žingsnis 3
Paimkite permatomą salotinę ir ant dugno išdėliokite svogūnus. Šį sluoksnį aptepkite grietine.

Žingsnis 4

Triušienos ir riešutų salotos Žingsnis 4
Tada sudėkite mėsos sluoksnį, kurį tokiu pat būdu patepkite grietine.

Žingsnis 5

Triušienos ir riešutų salotos Žingsnis 5
Kitame sluoksnyje išdėliokite riešutus, kuriuos taip pat aptepkite grietine.

Žingsnis 6

Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos