Publikavimo data: 2024-06-24
Triušienos ir riešutų salotos
Tai labai maistingos ir skanios salotos. Šį receptą man papasakojo mano mama, kuri sėkmingai gamindavo jas per mūsų šeimos šventes. Šias salotas galima paruošti vakarienei ir paversti šventinio stalo puošmena. Mėsos ir riešutų derinys suteikia unikalų skonį, o sūris ir svogūnai šiam patiekalui suteikia lengvo pikantiškumo. Patinka visiems.
Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite ją kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite, riešutus susmulkinkite ne per smulkiai.
Žingsnis 3
Paimkite permatomą salotinę ir ant dugno išdėliokite svogūnus. Šį sluoksnį aptepkite grietine.
Žingsnis 4
Tada sudėkite mėsos sluoksnį, kurį tokiu pat būdu patepkite grietine.
Žingsnis 5
Kitame sluoksnyje išdėliokite riešutus, kuriuos taip pat aptepkite grietine.
Žingsnis 6
Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos