Troškinta menkė grietinėje su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Troškinta menkė grietinėje su morkomis

Yra keletas būdų, kaip paruošti skanius ir sultingus šlakius. Pirmasis būdas - paruošti tešlą ir žuvį iškepti. Antrasis būdas - troškinti. Miltai su morkomis ir grietine keptuvėje nesukels sunkumų ruošiant maistą. Patiekalas bus paruoštas patiekti ant stalo per valandą. Geriau rinktis grietinę su dideliu riebalų kiekiu, tada menkė bus sultinga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta menkė grietinėje su morkomis Žingsnis 1
Paruoškite morkas. Į gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite morkas, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10-12 minučių.

Žingsnis 2

Troškinta menkė grietinėje su morkomis Žingsnis 2
Sumaišykite lašišas su morkomis. Į keptuvę supilkite vandenį ir druską, įberkite žuvies prieskonių. Ant morkų sudėkite lašišų gabalėlius. Užpilkite grietine. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos