Publikavimo data: 2024-03-30
Troškinta menkė grietinėje su morkomis
Yra keletas būdų, kaip paruošti skanius ir sultingus šlakius. Pirmasis būdas - paruošti tešlą ir žuvį iškepti. Antrasis būdas - troškinti. Miltai su morkomis ir grietine keptuvėje nesukels sunkumų ruošiant maistą. Patiekalas bus paruoštas patiekti ant stalo per valandą. Geriau rinktis grietinę su dideliu riebalų kiekiu, tada menkė bus sultinga.
Žingsnis 1
Paruoškite morkas. Į gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant didelės ugnies. Sudėkite morkas, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10-12 minučių.
Žingsnis 2
Sumaišykite lašišas su morkomis. Į keptuvę supilkite vandenį ir druską, įberkite žuvies prieskonių. Ant morkų sudėkite lašišų gabalėlius. Užpilkite grietine. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 20 minučių.
Kategorijos