Troškinti brokoliai su grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinti brokoliai su grybais grietinėlės padaže

Brokoliai grietinėlės padaže su grybais - tai patiekalas, kurį galima patiekti atskirai arba su garnyru, pavyzdžiui, bulvėmis, koše ar makaronais. Be to, šiame patiekale yra daug vitaminų, todėl visi ingredientai yra labai sveiki.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti brokoliai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įdėkite keptuvę ant ugnies, supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite 2 minutes. Tada sudėkite grybus ir taip pat kepkite 5 minutes. Tada suberkite pipirus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Troškinti brokoliai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Sudėkite pomidorus ir majonezą, įberkite druskos, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite brokolius ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Uždenkite indą dangčiu ir palikite kelioms minutėms pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos