Troškinti kopūstai piene ir svieste pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Troškinti kopūstai piene ir svieste

Kopūstai būna labai skanūs ir švelnūs. Patiekiami kaip atskiras patiekalas, taip pat gali būti patiekiami kaip originalus garnyras.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai piene ir svieste Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai piene ir svieste Žingsnis 2
Kepkite 5 minutes keptuvėje su sviestu ir augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai piene ir svieste Žingsnis 4
Supilkite pieną ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išvirs, apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos