Publikavimo data: 2025-08-16
Troškinti kopūstai su bulguru
Troškinti kopūstai su bulguru yra dieviška dovana dietiniams, liesiems ir vegetariškiems valgiaraščiams. Patiekalas ruošiamas nededant mėsos, bet vis tiek gaunasi labai skanus, maistingas ir sotus. Pirmiausia reikia šiek tiek patroškinti kopūstus su svogūnais ir morkomis, tada prie daržovių pridėti kruopų su prieskoniais ir troškinti ant silpnos ugnies apie pusvalandį. Patiekalą galite gaminti keptuvėje, keptuvėje, muliažinėje keptuvėje arba orkaitėje. Kopūstai įgauna subtilų riešutų skonį, o kruopos tampa sultingos ir minkštos.
Žingsnis 1
Troškinkite kopūstus. Gilioje keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi apie 4 minutes pakepinkite svogūną ir morką. Sudėkite česnaką ir kopūstus ir troškinkite 12 minučių, reguliariai maišydami.
Žingsnis 2
Paruoškite bulgurą. Bulgurą sumaišykite su daržovėmis, stikline verdančio vandens, sojų padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite ir 20 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos