Troškinti kopūstai su bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Troškinti kopūstai su bulguru

Troškinti kopūstai su bulguru yra dieviška dovana dietiniams, liesiems ir vegetariškiems valgiaraščiams. Patiekalas ruošiamas nededant mėsos, bet vis tiek gaunasi labai skanus, maistingas ir sotus. Pirmiausia reikia šiek tiek patroškinti kopūstus su svogūnais ir morkomis, tada prie daržovių pridėti kruopų su prieskoniais ir troškinti ant silpnos ugnies apie pusvalandį. Patiekalą galite gaminti keptuvėje, keptuvėje, muliažinėje keptuvėje arba orkaitėje. Kopūstai įgauna subtilų riešutų skonį, o kruopos tampa sultingos ir minkštos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su bulguru Žingsnis 1
Troškinkite kopūstus. Gilioje keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi apie 4 minutes pakepinkite svogūną ir morką. Sudėkite česnaką ir kopūstus ir troškinkite 12 minučių, reguliariai maišydami.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su bulguru Žingsnis 2
Paruoškite bulgurą. Bulgurą sumaišykite su daržovėmis, stikline verdančio vandens, sojų padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite ir 20 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos