Publikavimo data: 2024-06-22
Troškinti kopūstai su bulvėmis ir grybais
Skani ir paprasta vakarienė. Šį patiekalą galima lengvai paruošti iš kasdienių produktų.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Bulves virkite, kol beveik suminkštės, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 2
Kopūstus ir grybus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska ir pipirais. Pirmiausia keptuvėje 5 min. pakepinkite grybus, tada sudėkite kopūstus ir troškinkite uždengę maždaug 25 min., retkarčiais pamaišydami, kad kopūstai nesudegtų. Patartina sumažinti temperatūrą ir įpilti daugiau vandens.
Žingsnis 3
Praėjus šiam laikui, supilkite pomidorų pastą ir 50 ml vandens, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Kai kopūstai bus beveik paruošti, sudėkite bulves, išmaišykite ir palikite dar 10 minučių.
Kategorijos