Troškinti kopūstai su bulvėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir grybais

Skani ir paprasta vakarienė. Šį patiekalą galima lengvai paruošti iš kasdienių produktų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
39 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nulupkite bulves ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Bulves virkite, kol beveik suminkštės, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 2
Kopūstus ir grybus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska ir pipirais. Pirmiausia keptuvėje 5 min. pakepinkite grybus, tada sudėkite kopūstus ir troškinkite uždengę maždaug 25 min., retkarčiais pamaišydami, kad kopūstai nesudegtų. Patartina sumažinti temperatūrą ir įpilti daugiau vandens.

Žingsnis 3

Praėjus šiam laikui, supilkite pomidorų pastą ir 50 ml vandens, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 4
Kai kopūstai bus beveik paruošti, sudėkite bulves, išmaišykite ir palikite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos