Troškinti kopūstai su bulvėmis ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir pomidorų pasta

Troškinti kopūstai su bulvėmis yra paprastas daržovių troškinys, kurį gali paruošti net pradedantysis. Svarbiausia patiekalą troškinti tam tikrą laiką ir retkarčiais pamaišyti. Bulvės su kopūstais patiks vaikams, kurių daugelis nemėgsta valgyti lapinių daržovių grynu pavidalu. Gaminti tinka bet kokie kopūstai: baltagūžiai, raudongūžiai, brokoliai, kaliaropės, Pekino kopūstai. Galima troškinti ir žalius, ir raugintus kopūstus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Troškinkite daržoves. Svogūnus ir morkas pakepinkite su trupučiu aliejaus, kol suminkštės. Į keptuvę sudėkite kopūstus. Kruopščiai išmaišykite ir troškinkite po uždengtu dangčiu apie 20 minučių. Sudėkite bulves ir supilkite vandenį. Troškinkite dar 15 minučių, kol išvirs.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su bulvėmis ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Į daržoves suberkite prieskonius. Likus 5 minutėms iki visiško daržovių iškepimo, įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos