Publikavimo data: 2024-03-30
Troškinti kopūstai su bulvėmis ir pomidorų pasta
Troškinti kopūstai su bulvėmis yra paprastas daržovių troškinys, kurį gali paruošti net pradedantysis. Svarbiausia patiekalą troškinti tam tikrą laiką ir retkarčiais pamaišyti. Bulvės su kopūstais patiks vaikams, kurių daugelis nemėgsta valgyti lapinių daržovių grynu pavidalu. Gaminti tinka bet kokie kopūstai: baltagūžiai, raudongūžiai, brokoliai, kaliaropės, Pekino kopūstai. Galima troškinti ir žalius, ir raugintus kopūstus.
Žingsnis 1
Troškinkite daržoves. Svogūnus ir morkas pakepinkite su trupučiu aliejaus, kol suminkštės. Į keptuvę sudėkite kopūstus. Kruopščiai išmaišykite ir troškinkite po uždengtu dangčiu apie 20 minučių. Sudėkite bulves ir supilkite vandenį. Troškinkite dar 15 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 2
Į daržoves suberkite prieskonius. Likus 5 minutėms iki visiško daržovių iškepimo, įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Gerai išmaišykite.
Kategorijos