Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas"

Skanus ir ekonomiškas patiekalas. Jį dažnai gamindavau, kai buvau studentė.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite morkas.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 2
Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus prie svogūnų ir morkų. Troškinkite po dangčiu 15 minučių.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 5
Įberkite druskos, prieskonių pagal skonį, pomidorų pastos ir lauro lapų.

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 6
Supjaustykite dešreles griežinėliais.

Žingsnis 7

Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas" Žingsnis 7
Į kopūstus sudėkite dešreles. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos