Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinti kopūstai su dešrelėmis "Studentas"
Skanus ir ekonomiškas patiekalas. Jį dažnai gamindavau, kai buvau studentė.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sutarkuokite morkas.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus prie svogūnų ir morkų. Troškinkite po dangčiu 15 minučių.
Žingsnis 5
Įberkite druskos, prieskonių pagal skonį, pomidorų pastos ir lauro lapų.
Žingsnis 6
Supjaustykite dešreles griežinėliais.
Žingsnis 7
Į kopūstus sudėkite dešreles. Išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 5-10 minučių.
Kategorijos