Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais

Troškinti kopūstai papildys žiemos stalą ir paįvairins valgiaraštį.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus, sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Pastatykite ant viryklės ant silpnos ugnies. Palikite troškintis.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir po 20 minučių virimo sudėkite jas į kopūstus.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais Žingsnis 3
Praėjus maždaug 40 minučių nuo virimo pradžios (kopūstai taps minkštesni) įdėkite lauro lapą, raudonėlį, pipirus, pomidorų pastą. Gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis. Nepamirškite kartkartėmis pamaišyti.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki kopūstų paruošimo, pagal skonį pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų (nebūtina). Kai kopūstai taps minkšti ir tamsesnės spalvos (po 2 val.), išjunkite ugnį. Išdėliokite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos