Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinti kopūstai su kvapniais maltais pipirais
Troškinti kopūstai papildys žiemos stalą ir paįvairins valgiaraštį.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus, sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu ir uždenkite dangčiu. Pastatykite ant viryklės ant silpnos ugnies. Palikite troškintis.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir po 20 minučių virimo sudėkite jas į kopūstus.
Žingsnis 3
Praėjus maždaug 40 minučių nuo virimo pradžios (kopūstai taps minkštesni) įdėkite lauro lapą, raudonėlį, pipirus, pomidorų pastą. Gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis. Nepamirškite kartkartėmis pamaišyti.
Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki kopūstų paruošimo, pagal skonį pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų (nebūtina). Kai kopūstai taps minkšti ir tamsesnės spalvos (po 2 val.), išjunkite ugnį. Išdėliokite į lėkštes.
Kategorijos