Troškinti kopūstai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Troškinti kopūstai su malta mėsa

Skanus, sveikas ir maistingas patiekalas, kurį galima naudoti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies arba kaip savarankišką sotų valgį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite aliejuje.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 2
Morką sutarkuokite stambia tarka ir taip pat pakepinkite kartu su svogūnu.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 3
Į daržoves sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus (galima naudoti šaldytus pomidorus) ir pomidorų pastą. Troškinkite 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą.

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 6
Pasūdykite ir troškinkite po dangčiu, kol kopūstai suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos