Publikavimo data: 2024-09-17
Troškinti kopūstai su malta mėsa
Skanus, sveikas ir maistingas patiekalas, kurį galima naudoti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies arba kaip savarankišką sotų valgį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite aliejuje.
Žingsnis 2
Morką sutarkuokite stambia tarka ir taip pat pakepinkite kartu su svogūnu.
Žingsnis 3
Į daržoves sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus (galima naudoti šaldytus pomidorus) ir pomidorų pastą. Troškinkite 5-10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite į daržoves bei maltą mėsą.
Žingsnis 6
Pasūdykite ir troškinkite po dangčiu, kol kopūstai suminkštės.
Kategorijos