Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais

Lengvai paruošiamas ir labai sveikas patiekalas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais Žingsnis 1
Supjaustykite baltagūžius kopūstus. Nuplaukite morkas, nulupkite ir supjaustykite.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais Žingsnis 2
Keptuvėje su aliejumi apkepkite faršą.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite kopūstus ir morkas, įpilkite stiklinę vandens, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su malta mėsa ir česnakiniais pipirais Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite. Sudėkite jas į keptuvę su kopūstais ir malta mėsa. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos