Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais

Įdomus kopūstų virimo variantas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į keptuvę. Įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje apkepkite maltą mėsą ir svogūną.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su malta mėsa, pomidorų pasta ir prieskoniais Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus į keptuvę su malta mėsa ir svogūnais, pipirais, druska, įpilkite pomidorų pastos ir lauro lapą. Gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės. Jei reikia, įpilkite vandens.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos