Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais
Receptas tiems, kurie mėgsta kopūstus.
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį saulėgrąžų aliejaus ir jį įkaitinkite. Sutarkuokite morkas stambia tarka ir supilkite jas į įkaitintą keptuvę.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Mėsą sudėkite į keptuvę. Pirmiausia apkepkite ant didelės ugnies iš visų pusių, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite pjaustydami kopūstus.
Žingsnis 4
Supjaustykite kopūstus ir juos pasūdykite. Sudėkite kopūstus į keptuvę su mėsa ir viską išmaišykite. Uždenkite dangčiu, įjunkite kaitrą ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Troškinkite 5 penkias minutes.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais. Nulupkite česnaką, sutrinkite jį peiliu ir susmulkinkite.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite bulves, česnaką, porą lauro lapų, krapus. Viską sumaišykite ir palikite troškintis po dangčiu trisdešimčiai minučių. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Išjunkite ir leiskite pastovėti 10 minučių.
Kategorijos