Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais

Receptas tiems, kurie mėgsta kopūstus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį saulėgrąžų aliejaus ir jį įkaitinkite. Sutarkuokite morkas stambia tarka ir supilkite jas į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 3
Mėsą sudėkite į keptuvę. Pirmiausia apkepkite ant didelės ugnies iš visų pusių, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite pjaustydami kopūstus.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 4
Supjaustykite kopūstus ir juos pasūdykite. Sudėkite kopūstus į keptuvę su mėsa ir viską išmaišykite. Uždenkite dangčiu, įjunkite kaitrą ir sumažinkite kaitrą iki silpnos. Troškinkite 5 penkias minutes.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais. Nulupkite česnaką, sutrinkite jį peiliu ir susmulkinkite.

Žingsnis 6

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite bulves, česnaką, porą lauro lapų, krapus. Viską sumaišykite ir palikite troškintis po dangčiu trisdešimčiai minučių. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Troškinti kopūstai su mėsa ir prieskoniais Žingsnis 7
Išjunkite ir leiskite pastovėti 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos