Troškinti kopūstai su morkomis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinti kopūstai su morkomis ir grybais

Minkšti, skanūs, liesi kopūstai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su morkomis ir grybais Žingsnis 1
Plonai susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su morkomis ir grybais Žingsnis 2
Kepkite grybų žiedus, kol jie bus pusiau iškepę.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su morkomis ir grybais Žingsnis 3
Sumaišykite kopūstus, grybus ir stambiai tarkuotas morkas, pomidorų pastą. Pagal skonį pasūdykite. Troškinkite ant mažos ugnies po dangčiu, kol kopūstai suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos