Publikavimo data: 2024-04-03
Troškinti kopūstai su paprika
Troškinti kopūstai yra puikus dietinis garnyras prie bet kokio patiekalo. Kopūstai greitai verdami puode. Jie būna sultingi ir aromatingi. Vasarą ir rudenį kopūstus galima virti ir šaldyti. Net ir ilgai laikomi šaldiklyje jie nepraras savo naudingųjų savybių ir skonio.
Žingsnis 1
Sudėkite supjaustytas daržoves. Susmulkintus kopūstus, morkas ir svogūnus sudėkite į gilų dubenį ir kruopščiai sutrinkite rankomis, kad daržovės išleistų sultis.
Žingsnis 2
Užgesinkite kupstą. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite supjaustytas daržoves. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5-10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kai tik kopūstų masė sumažės perpus, suberkite prieskonius. Tęskite troškinimą. Kai kopūstai ir daržovės suminkštės, išmaišykite, troškinkite, kol išvirs, retkarčiais pamaišydami, dar apie 10 minučių.
Kategorijos