Troškinti kopūstai su pietų mėsa. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinti kopūstai su pietų mėsa.

Troškinti kopūstai yra paprastas patiekalas. Jį galima paruošti iš beveik visada šaldytuve esančių daržovių. Kopūstai būna labai skanūs, nors juose nėra mėsos.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai su pietų mėsa. Žingsnis 1
Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai su pietų mėsa. Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite morkas ir pomidorų pastą. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai su pietų mėsa. Žingsnis 3
Sudėkite kopūstus prie kepintų morkų ir svogūnų. Uždenkite dangčiu 10 minučių, kad kopūstai suminkštėtų. Atidarykite dangtį ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai su pietų mėsa. Žingsnis 4
Maišydami kepkite kopūstus 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos