Troškinti kopūstai "Vesnushka" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Troškinti kopūstai "Vesnushka"

Greitai paruošiamas ir nebrangus patiekalas. Tinka vegetariškiems patiekalams. Kartą paragavę, gaminsite dažnai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti kopūstai "Vesnushka" Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir pasiųskite kepti.

Žingsnis 2

Troškinti kopūstai "Vesnushka" Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant morkų.

Žingsnis 3

Troškinti kopūstai "Vesnushka" Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus ir pasiųskite juos troškinti. Įpilkite šiek tiek vandens ir prieskonių.

Žingsnis 4

Troškinti kopūstai "Vesnushka" Žingsnis 4
Maždaug po 15-20 minučių į kopūstus sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas. Troškinkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 5

Troškinti kopūstai "Vesnushka" Žingsnis 5
Kopūstai paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos