Publikavimo data: 2025-08-19
Troškinti raudonieji kopūstai
Troškinti raudonieji kopūstai. Populiarus vokiečių virtuvės patiekalas. Raudonieji kopūstai tradiciškai troškinami su obuoliais. Į tradicinį receptą dedama sauja vyšnių, kurios labai dera prie šios skonių gamos. Puikus garnyras prie paukštienos.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Obuolį supjaustykite griežinėliais nelupdami, išimkite sėklas.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus aliejuje, kol paruduos.
Žingsnis 5
Sudėkite kopūstus, pagardinkite trupučiu druskos ir išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol kopūstai suminkštės.
Žingsnis 6
Sudėkite vyšnias, cukrų, citrinos sultis. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Įpilkite acto, įberkite druskos pagal skonį ir virkite, kol išvirs iki pusės.
Žingsnis 8
Į beveik išvirtus kopūstus sudėkite obuolius, išmaišykite. Virkite, kol obuoliai suminkštės.
Kategorijos