Troškinti raudonieji kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Troškinti raudonieji kopūstai

Troškinti raudonieji kopūstai. Populiarus vokiečių virtuvės patiekalas. Raudonieji kopūstai tradiciškai troškinami su obuoliais. Į tradicinį receptą dedama sauja vyšnių, kurios labai dera prie šios skonių gamos. Puikus garnyras prie paukštienos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
90 kcal.
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti raudonieji kopūstai Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Obuolį supjaustykite griežinėliais nelupdami, išimkite sėklas.

Žingsnis 4

Troškinti raudonieji kopūstai Žingsnis 4
Kepkite svogūnus aliejuje, kol paruduos.

Žingsnis 5

Troškinti raudonieji kopūstai Žingsnis 5
Sudėkite kopūstus, pagardinkite trupučiu druskos ir išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol kopūstai suminkštės.

Žingsnis 6

Troškinti raudonieji kopūstai Žingsnis 6
Sudėkite vyšnias, cukrų, citrinos sultis. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Įpilkite acto, įberkite druskos pagal skonį ir virkite, kol išvirs iki pusės.

Žingsnis 8

Troškinti raudonieji kopūstai Žingsnis 8
Į beveik išvirtus kopūstus sudėkite obuolius, išmaišykite. Virkite, kol obuoliai suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos