Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis

Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis yra labai aštrus ir sveikas patiekalas. Ryžiuose nėra glitimo, kurio šiuolaikinė karta stengiasi atsikratyti. Dėl didelio angliavandenių kiekio ryžiai yra žmogaus energijos šaltinis. Jalapeño paprikos veiksmingai padeda išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, taip pat skatina gerą medžiagų apykaitą ir gerina regėjimą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir virkite 20 minučių. Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Česnaką susmulkinkite peiliu. Supjaustykite saldžiąją papriką, saulėje džiovintus pomidorus, morkas ir grybus. Visus juos išdėliokite lėkštėse.

Žingsnis 2

Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną ir česnaką. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite 5 minutes. Į keptuvę suberkite morkas, saldžiąją papriką ir prieskonius. Viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis Žingsnis 3
Viską virkite 5 minutes. Tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir jalapenos ir išmaišykite. Virkite, kol morkos išvirs. Tada sudėkite virtus ryžius ir viską išmaišykite. Palikite 15 minučių brinkti po uždaru dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos