Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis
Troškinti ryžiai su grybais ir jalapeño paprikomis yra labai aštrus ir sveikas patiekalas. Ryžiuose nėra glitimo, kurio šiuolaikinė karta stengiasi atsikratyti. Dėl didelio angliavandenių kiekio ryžiai yra žmogaus energijos šaltinis. Jalapeño paprikos veiksmingai padeda išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, taip pat skatina gerą medžiagų apykaitą ir gerina regėjimą.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir virkite 20 minučių. Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Česnaką susmulkinkite peiliu. Supjaustykite saldžiąją papriką, saulėje džiovintus pomidorus, morkas ir grybus. Visus juos išdėliokite lėkštėse.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną ir česnaką. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite 5 minutes. Į keptuvę suberkite morkas, saldžiąją papriką ir prieskonius. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Viską virkite 5 minutes. Tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir jalapenos ir išmaišykite. Virkite, kol morkos išvirs. Tada sudėkite virtus ryžius ir viską išmaišykite. Palikite 15 minučių brinkti po uždaru dangčiu.
Kategorijos