Troškinti špinatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Troškinti špinatai

Špinatai pirmą kartą buvo pradėti auginti ne Europoje, o Artimuosiuose Rytuose. Sakoma, kad juos augino senovės persai. Šiandien špinatai yra vienas svarbiausių sveikos mitybos elementų. Jis praktiškai neturi ryškaus skonio, dėl to augalas gali būti naudojamas kaip priedas prie daugelio patiekalų. Virti špinatus galima įvairiais būdais. Vienas iš naudingiausių būdų yra troškinimas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti špinatai Žingsnis 1
Įmaišykite špinatus. Pastatykite puodą ant ugnies. Kai jis įkais, sudėkite sviestą. Kai sviestas ištirps, sudėkite špinatus. Švelniai išmaišykite. Palikite virti, kol suminkštės, uždengę dangčiu. Pagardinkite druska ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos