Publikavimo data: 2025-08-20
Troškintos cukinijos su dešrelėmis
Cukinija - tai moliūgo veislė, kurios vaisiai yra pailgi, žalios, geltonos, juodos arba baltos spalvos. Šios daržovės kilusios iš Meksikos, tačiau pirmą kartą pradėtos valgyti Italijoje. Cukinijose yra daug vitamino C ir jos yra dietinis maistas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, cukiniją supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Kol cukinija troškinasi, šiaudeliais supjaustykite svogūną, stambia tarka sutarkuokite morkas. Sudėkite svogūnus ir morkas prie cukinijų ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite nedideliais kubeliais, dešreles supjaustykite apvaliomis riekelėmis ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis. Pagal skonį pagardinkite druska ir troškinkite 30 minučių.
Kategorijos