Troškintos cukinijos su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškintos cukinijos su dešrelėmis

Cukinija - tai moliūgo veislė, kurios vaisiai yra pailgi, žalios, geltonos, juodos arba baltos spalvos. Šios daržovės kilusios iš Meksikos, tačiau pirmą kartą pradėtos valgyti Italijoje. Cukinijose yra daug vitamino C ir jos yra dietinis maistas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Troškintos cukinijos su dešrelėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, cukiniją supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Kol cukinija troškinasi, šiaudeliais supjaustykite svogūną, stambia tarka sutarkuokite morkas. Sudėkite svogūnus ir morkas prie cukinijų ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 2

Troškintos cukinijos su dešrelėmis Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite nedideliais kubeliais, dešreles supjaustykite apvaliomis riekelėmis ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis. Pagal skonį pagardinkite druska ir troškinkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos