Troškintos daržovės su balzaminiu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Troškintos daržovės su balzaminiu padažu

Keptuvėje troškintos daržovės su lengvu balzaminio acto padažu - Europoje paplitęs patiekalas. Italijoje troškintos daržovės taps lengvų vegetariškų makaronų recepto pagrindu, Ispanijoje - kepsnių garnyru, Balkanuose - nacionalinių troškinių su fetos sūriu dalimi. Paruoškite troškintas daržoves su balzaminiu padažu ir pasirinkite geriausią jų patiekimo būdą. Patogu gaminti naudoti šaldytas daržoves.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintos daržovės su balzaminiu padažu Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 5 minutes kepkite Lecho daržovių mišinį. Įdėkite česnako, druskos ir pomidorų pastos. Išmaišykite ir troškinkite apie 10 minučių po dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Troškintos daržovės su balzaminiu padažu Žingsnis 2
Įpilkite balzaminio padažo. Sumaišykite alyvuogių aliejų ir balzaminį actą, supilkite mišinį į daržoves, papipirinkite, suberkite smulkintus bazilikus ir išmaišykite. Nukelkite troškintas daržoves nuo ugnies ir naudokite kaip padažą makaronams, garnyrą arba atskirą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos