Troškinys su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su grybais

Orkaitėje galite pasigaminti troškinį iš įvairių produktų: bulvių, daržovių, vištienos, varškės, sūrio ar žuvies. Švieži, miško ar šaldyti grybai (pievagrybiai, voveraitės, pievagrybiai arba opuncijos) - skanus ir sveikas apkepas. Receptas elementarus, o patiekalui paruošti reikia minimalių produktų. Grybų troškinį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba karštą užkandį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su grybais Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir 7 minutes pakepinkite svogūnus bei grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite. Nukelkite kepintus grybus nuo ugnies ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Troškinys su grybais Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Kiaušinių baltymus išplakite iki purių putų. Į kepintus grybus sudėkite trynius ir smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus. Sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinys su grybais Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite grybų mišinį. Grybų apkepą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos