Troškinys su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su grybais

Orkaitėje galite pasigaminti troškinį iš įvairių produktų: bulvių, daržovių, vištienos, varškės, sūrio ar žuvies. Švieži, miško ar šaldyti grybai (pievagrybiai, voveraitės, pievagrybiai arba opuncijos) - skanus ir sveikas apkepas. Receptas elementarus, o patiekalui paruošti reikia minimalių produktų. Grybų troškinį galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba karštą užkandį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su grybais Žingsnis 1
Paruoškite grybus ir svogūnus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir 7 minutes pakepinkite svogūnus bei grybus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite. Nukelkite kepintus grybus nuo ugnies ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Troškinys su grybais Žingsnis 2
Paruoškite troškinio įdarą. Kiaušinių baltymus išplakite iki purių putų. Į kepintus grybus sudėkite trynius ir smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus. Sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinys su grybais Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite grybų mišinį. Grybų apkepą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos