Troškinys su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškinys su grybais

Pateiktas grybų troškinys su vištiena ir kvepiančiomis žolelėmis paruošiamas tiesiog per 10 minučių, o likusį laiką praleidžiamas orkaitėje. Tačiau tai nėra vienintelis jo privalumas. Vištienos filė, grybai, gruziniškas prieskonis hopli-suneli suteikia patiekalui geriausias savybes ir skonį. Jis kepamas po grietinėlės padažu, todėl gaunasi malonios tekstūros ir skonio, gerai pamaitinsite šeimą ir net pavaišinsite kaimynus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su grybais Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus - plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Troškinys su grybais Žingsnis 2
Padažui kiaušinius sumaišykite su grietine, druska, įberkite apynių ir suneli prieskonių. Išmaišykite. Tada sutarkuokite sūrį, supilkite jį į grietinę ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Troškinys su grybais Žingsnis 3
Į kepimo indą sluoksniais sudėkite vištieną, pomidorus ir grybus. Kiekvieną sluoksnį pagal skonį pasūdykite, tada viską užpilkite padažu ir 40 minučių pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos