Publikavimo data: 2024-06-09
Troškinys su grybais
Pateiktas grybų troškinys su vištiena ir kvepiančiomis žolelėmis paruošiamas tiesiog per 10 minučių, o likusį laiką praleidžiamas orkaitėje. Tačiau tai nėra vienintelis jo privalumas. Vištienos filė, grybai, gruziniškas prieskonis hopli-suneli suteikia patiekalui geriausias savybes ir skonį. Jis kepamas po grietinėlės padažu, todėl gaunasi malonios tekstūros ir skonio, gerai pamaitinsite šeimą ir net pavaišinsite kaimynus.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, o grybus - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Padažui kiaušinius sumaišykite su grietine, druska, įberkite apynių ir suneli prieskonių. Išmaišykite. Tada sutarkuokite sūrį, supilkite jį į grietinę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į kepimo indą sluoksniais sudėkite vištieną, pomidorus ir grybus. Kiekvieną sluoksnį pagal skonį pasūdykite, tada viską užpilkite padažu ir 40 minučių pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 °C temperatūroje.
Kategorijos