Troškinys su kukurūzais ir voveraitėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Troškinys su kukurūzais ir voveraitėmis

Voveraitės yra mėsingi, malonaus skonio grybai, nepaprastai skanūs ir sveiki. Iš jų gaminamų patiekalų receptai labai paprasti. Ypač apetitiškas yra troškinys su voveraitėmis ir kukurūzais. Šiame recepte naudojamos konservuotos voveraitės. Jei į patiekalą norite dėti šviežių grybų, tiesiog juos apkepkite ir tada vadovaukitės receptu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su kukurūzais ir voveraitėmis Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Įkaitinkite sausą keptuvę ir joje kaitinkite grybus, kol išgaruos skystis. Į tą pačią keptuvę supilkite aliejų ir supjaustytą svogūną, pakepinkite. Atvėsinkite ir sudėkite konservuotus kukurūzus, išmaišykite.

Žingsnis 2

Troškinys su kukurūzais ir voveraitėmis Žingsnis 2
Paruoškite apkepą. Sudėkite grybus ir kukurūzus į kepimo indą. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, miltus ir prieskonius. Šį mišinį supilkite ant grybų ir daržovių ir kepkite 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos