Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinys su kukurūzais ir voveraitėmis
Voveraitės yra mėsingi, malonaus skonio grybai, nepaprastai skanūs ir sveiki. Iš jų gaminamų patiekalų receptai labai paprasti. Ypač apetitiškas yra troškinys su voveraitėmis ir kukurūzais. Šiame recepte naudojamos konservuotos voveraitės. Jei į patiekalą norite dėti šviežių grybų, tiesiog juos apkepkite ir tada vadovaukitės receptu.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Įkaitinkite sausą keptuvę ir joje kaitinkite grybus, kol išgaruos skystis. Į tą pačią keptuvę supilkite aliejų ir supjaustytą svogūną, pakepinkite. Atvėsinkite ir sudėkite konservuotus kukurūzus, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite apkepą. Sudėkite grybus ir kukurūzus į kepimo indą. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, miltus ir prieskonius. Šį mišinį supilkite ant grybų ir daržovių ir kepkite 1 valandą.
Kategorijos