Troškinys su malta mėsa ir žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinys su malta mėsa ir žiediniais kopūstais

Naudingas ir greitas patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su malta mėsa ir žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą suplėšykite žiediniais žiedynais ir 3-4 min. įmeskite į verdantį pasūdytą vandenį.

Žingsnis 2

Troškinys su malta mėsa ir žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūną ir maltą mėsą, kol iškeps, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Troškinys su malta mėsa ir žiediniais kopūstais Žingsnis 3
Į kepimo formą sudėkite žiedinius kopūstus, maltą mėsą ir svogūnus, supilkite kefyrą, sumaišytą su kiaušiniu, ant viršaus uždėkite pomidorą, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos