Publikavimo data: 2024-06-08
Troškinys su persikais
Vatrushki, sūrio pyragai, apkepai, keksiukai, bandelės ir sausainiai - saldžių kepinių su varške neįmanoma suskaičiuoti. Varškės apkepas išlaikys visas naudingąsias produkto savybes, įskaitant didelį kalcio ir baltymų kiekį. Toks paprastas ir skanus desertas bus naudingas mažiems vaikams, todėl varškės apkepas įtraukiamas į bet kurio vaikų darželio valgiaraštį. Į varškės apkepą įmaišykite konservuotų arba šviežių persikų ir jis taps dar skanesnis ir saldesnis.
Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Varškę ir cukrų sudėkite į gilų dubenį. Šiek tiek paplakite vidutiniu greičiu, kad sutrupėtų visi varškės gumulėliai, ir gerai išmaišykite varškę su cukrumi. Sudėkite vištų kiaušinius, suberkite manų kruopas ir dar kartą išplakite iki vientisos masės. Pabaigoje įberkite vanilinio cukraus.
Žingsnis 2
Sudėkite persikus. Persikus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite persikų skilteles į dubenį su varškės mase ir švelniai sumaišykite silikonine mentele.
Žingsnis 3
Paruoškite apkepą. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto. Į formą sudėkite varškės masę su persikais ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 30-35 min.
Kategorijos