Publikavimo data: 2025-08-17
Troškinys su vištienos krūtinėle ir grybais
Patiekalas gaunasi labai sultingas ir skanus.
Žingsnis 1
Nuplaukite bulves, nulupkite jas ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite grybus, supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūnus, stambiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Nuplaukite vištienos krūtinėlę, supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Grybus kartu su svogūnais apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 6
Prieš tai sūrį užšaldykite, kad jį būtų lengviau sutarkuoti. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Kepimo formą ištepkite aliejumi. Sudėkite sluoksnį bulvių, tada vištienos krūtinėlės, tada grybų ir svogūnų, viską užpilkite pienu, ant viršaus pabarstykite sūriu. Dėkite į įkaitintą orkaitę valandai, kepkite 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos