Publikavimo data: 2025-08-20
Trupinti sūreliai su manų kruopomis
Sūrio pyragai yra mėgstamiausi mano šeimos pusryčiai. Tokie jie būna švelnūs, purūs, su rausva plutele - būtent tokie, jei į juos įmaišoma manų kruopų. Sūrio pyragėliai gaunasi sodraus varškės skonio, o kepant nesugeria aliejaus. Išbandykite šiuos greitus ir sveikus pusryčius visai šeimai!
Žingsnis 1
Į varškę įmuškite kiaušinį, suberkite manų kruopas, cukrų ir vaniliną.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite, palikite 3 minutes, kad ištirptų manų kruopos.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Suformuokite sūrio pyragėlius, apvoliokite miltuose.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Kepkite sūrio pyragėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos