Tunas su trintais briuseliniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Tunas su trintais briuseliniais kopūstais

Tunas su briuselinių kopūstų tyrele - tai mažai kalorijų turintis patiekalas, tinkantis dietos besilaikantiems žmonėms. Tunas naudingas nervų ir virškinimo sistemoms, stiprina kaulus ir stiprina imunitetą. Patiekale derinama vertinga žuvis ir švelni briuselinių kopūstų tyrė, kuri taip pat naudinga organizmui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tunas su trintais briuseliniais kopūstais Žingsnis 1
Į įkaitintą grilio keptuvę su sviestu sudėkite tuną ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Tunas su trintais briuseliniais kopūstais Žingsnis 2
Į gilų puodą supilkite pieną ir briuselinius kopūstus, pagal skonį pasūdykite, troškinkite 7 minutes, tada nuvarvinkite į sietelį ir nusausinkite.

Žingsnis 3

Tunas su trintais briuseliniais kopūstais Žingsnis 3
Kopūstus ir aliejų sudėkite į trintuvą ir gerai susmulkinkite.

Žingsnis 4

Tunas su trintais briuseliniais kopūstais Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite tyrę ir ant viršaus uždėkite tuną. Kad skonis būtų išraiškingesnis, pridėkite vyšninių pomidorų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos