Publikavimo data: 2024-03-24
Tunas su trintais briuseliniais kopūstais
Tunas su briuselinių kopūstų tyrele - tai mažai kalorijų turintis patiekalas, tinkantis dietos besilaikantiems žmonėms. Tunas naudingas nervų ir virškinimo sistemoms, stiprina kaulus ir stiprina imunitetą. Patiekale derinama vertinga žuvis ir švelni briuselinių kopūstų tyrė, kuri taip pat naudinga organizmui.
Žingsnis 1
Į įkaitintą grilio keptuvę su sviestu sudėkite tuną ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į gilų puodą supilkite pieną ir briuselinius kopūstus, pagal skonį pasūdykite, troškinkite 7 minutes, tada nuvarvinkite į sietelį ir nusausinkite.
Žingsnis 3
Kopūstus ir aliejų sudėkite į trintuvą ir gerai susmulkinkite.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite tyrę ir ant viršaus uždėkite tuną. Kad skonis būtų išraiškingesnis, pridėkite vyšninių pomidorų.
Kategorijos