Tuno filė orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Tuno filė orkaitėje receptas

Tunas vadinamas ir jūros jautiena, ir jūros veršiena. Pagrindinė priežastis yra ta, kad ši žuvis iš tiesų yra panašaus skonio kaip mėsa. Be to, joje yra rekordiškai daug baltymų, vitaminų B12, B6, A, D ir E. Tačiau prieš gaudami šią baltymų bombą, turite šią žuvį pagardinti skoniu. Kad išsaugotume tuno vertę, pasirinkome jį kepti orkaitėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
2 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno filė orkaitėje receptas Žingsnis 1
Marinuokite filė alyvuogių aliejuje, druskoje ir pipiruose ir lengvai apkepkite ant grilio keptuvės.Padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau marinuotųsi.

Žingsnis 2

Tuno filė orkaitėje receptas Žingsnis 2
Tada sudėkite filė ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 3

Tuno filė orkaitėje receptas Žingsnis 3
Patiekite su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos