Publikavimo data: 2024-02-04
Tuno filė orkaitėje receptas
Tunas vadinamas ir jūros jautiena, ir jūros veršiena. Pagrindinė priežastis yra ta, kad ši žuvis iš tiesų yra panašaus skonio kaip mėsa. Be to, joje yra rekordiškai daug baltymų, vitaminų B12, B6, A, D ir E. Tačiau prieš gaudami šią baltymų bombą, turite šią žuvį pagardinti skoniu. Kad išsaugotume tuno vertę, pasirinkome jį kepti orkaitėje.
Žingsnis 1
Marinuokite filė alyvuogių aliejuje, druskoje ir pipiruose ir lengvai apkepkite ant grilio keptuvės.Padarykite nedidelius įpjovimus, kad žuvis geriau marinuotųsi.
Žingsnis 2
Tada sudėkite filė ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 3
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Kategorijos