Publikavimo data: 2024-06-15
Tuno musaka
Moussaka laikomas tarptautiniu patiekalu, nes jis gaminamas daugelyje pasaulio šalių. Klasikiniame recepte naudojami baklažanai ir malta mėsa, tačiau šie ingredientai dažnai keičiami kitais, siekiant sukurti naujus skonio derinius. Moussaka su tunu - apetitą žadinantis patiekalas, į kurį įeina švelni žuvies filė ir bulvės. Beje, musaka yra ne tik skani, bet ir labai sveika: joje yra daug baltymų ir vitaminų.
Žingsnis 1
Sudėkite musaką. Ant formos dugno sudėkite bulves. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Tada sudėkite sluoksnį tuno ir sluoksnį pomidorų. Tada vėl sudėkite bulves ir jas pasūdykite. Galiausiai mousaką aptepkite majonezu ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Po to įdėkite musaką kepti 30-40 minučių.
Kategorijos