Tuno musaka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tuno musaka

Moussaka laikomas tarptautiniu patiekalu, nes jis gaminamas daugelyje pasaulio šalių. Klasikiniame recepte naudojami baklažanai ir malta mėsa, tačiau šie ingredientai dažnai keičiami kitais, siekiant sukurti naujus skonio derinius. Moussaka su tunu - apetitą žadinantis patiekalas, į kurį įeina švelni žuvies filė ir bulvės. Beje, musaka yra ne tik skani, bet ir labai sveika: joje yra daug baltymų ir vitaminų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Tuno musaka Žingsnis 1
Sudėkite musaką. Ant formos dugno sudėkite bulves. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Tada sudėkite sluoksnį tuno ir sluoksnį pomidorų. Tada vėl sudėkite bulves ir jas pasūdykite. Galiausiai mousaką aptepkite majonezu ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 2

Tuno musaka Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Po to įdėkite musaką kepti 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, pomidorų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, Musaka, receptų knyga, baklažanų musaka, bulvių vakarienė

Kategorijos