Publikavimo data: 2024-03-30
Tuno tartaras
Tunų tartaras su avokadais - labai švelnus, bet sotus patiekalas. Dėl juose esančių vitaminų ir mikroelementų šie du ingredientai yra labai sveiki. Patiekalą paruošti greitai: tereikia supjaustyti žuvį ir avokadą, o tada sumaišyti visus ingredientus. Kepimui naudokite bet kokį augalinį aliejų: alyvuogių, sezamų, saulėgrąžų ar sėmenų. Į tuno tartarą taip pat galite įdėti sojų padažo, tarkuoto šviežio agurko ir garstyčių. Yra daugybė šio patiekalo variantų.
Žingsnis 1
Paruoškite tartarą. Tuną supjaustykite nedideliais, maždaug 0,6 cm x 0,6 cm dydžio kubeliais ir sudėkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai sutarkuokite imbierą ir pridėkite prie žuvies. Apšlakstykite sezamų aliejumi ir gerai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 15-30 minučių.
Žingsnis 2
Kol tartaras aušta, nulupkite avokadą ir išimkite kauliuką. Supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Iš šaldytuvo išimkite tuną ir išdėliokite ant avokado. Apšlakstykite pusės citrinos sultimis.
Kategorijos