Tuno tartaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tuno tartaras

Tunų tartaras su avokadais - labai švelnus, bet sotus patiekalas. Dėl juose esančių vitaminų ir mikroelementų šie du ingredientai yra labai sveiki. Patiekalą paruošti greitai: tereikia supjaustyti žuvį ir avokadą, o tada sumaišyti visus ingredientus. Kepimui naudokite bet kokį augalinį aliejų: alyvuogių, sezamų, saulėgrąžų ar sėmenų. Į tuno tartarą taip pat galite įdėti sojų padažo, tarkuoto šviežio agurko ir garstyčių. Yra daugybė šio patiekalo variantų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Sezamas, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno tartaras Žingsnis 1
Paruoškite tartarą. Tuną supjaustykite nedideliais, maždaug 0,6 cm x 0,6 cm dydžio kubeliais ir sudėkite į lėkštę. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai sutarkuokite imbierą ir pridėkite prie žuvies. Apšlakstykite sezamų aliejumi ir gerai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 15-30 minučių.

Žingsnis 2

Tuno tartaras Žingsnis 2
Kol tartaras aušta, nulupkite avokadą ir išimkite kauliuką. Supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Iš šaldytuvo išimkite tuną ir išdėliokite ant avokado. Apšlakstykite pusės citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos